O nama

logo1_250

ZTR “KARTONVAL” je osnovan 2010.godine.

Od tada vrši izradu sve transportne ambalaže, takozvane ameriken kutije i ostale ambalaže. Posluje u sopstvenim poslovnim prostorijama koje se nalaze u ul. Milana Momčilovića br.3 u Leskovcu, gde se nalazi i sedište firme.

Firma je opremljena mašinama za karton sloter sa štampom, čiji je učinak oko 10.000 komada kutija u smeni, a kao prateću mašinu sloteru, poseduje i mašinu za lepenje.

masina6

Sledeća u nizu je šlic mašina, kapaciteta oko 2500 komada, mašina za štampu otvorenih kutija kapaciteta oko 6.000 komada u smeni, Krajšer radne širine 2.100 mm.

masina5

 

Mašina za kaširanje je poluautomatska. Posedujemo i dve štance na kojima radimo kutiju za picu i svu ostalu samosklopljivu kutiju.

masina1

U sopstvenoj režiji “KARTONVAL” je pristupio izradi mašine za dvoslojnu lepenku širine do 500 mm, gde ona ide u rolnama.

masina2masina4masina3

U izradi ambalaže koristimo mikroval, troslojnu i petoslojnu lepenku.

Po dogovoru sa kupcima vršimo i dostavu na kućnu adresu, gde raspolažemo sopstvenim voznim parkom.

Osnovni moto firme “KARTONVAL” je uraditi ambalažu po dimenizijama koje je kupac naznačio i tačnost izrade, gde smo rigorozni. Nijedan kupac nije napustio firmu bez ambalaže koja je dogovorena, gde se rigorozno poštuju zadati rokovi izrade.

Firma “KARTONVAL” poseduje i veliki lager materijala.

Za našu poslovnost najbolje govore veliki broj zadovoljnih kupaca.

 

TU SMO DA UPAKUJEMO SVAKI VAŠ PROIZVOD.

Kartonska Ambalaza © 2017 Frontier Theme